Trevlig start!

Hejsan bloggen! Var ett bra tag sedan jag skrev, har kommit på att blogga är inte riktigt min grej men vill inte ge upp då jag tycker det är roligt att kunna gå tillbaka i tiden och läsa vad man gjorde då och då :)

Det som har hänt är mest att jag sommarjobbar hela tiden näst intill. Skolan börjar snart men först ska jag sommarjobba färdigt!
Kom på för ngn vecka sen att det bara är 4 månader kvar i skolan sen är man färdigutbildad undersköterska! :)
Har redan blivit inringd till att jobba en helg efter sommarjobbet! :) Kanoners! Så hoppas bara att man får jobba mer då jag verkligen trivs med mina arbetskamrater och dom boende!

Terrie fick följa med en kväll då jag bara jobbade 3,5 timme! Helt sjukt duktig var hon! Hon älskade verkligen dom boende och dom henne! Fick lite mat av dom och en massa pussar och kramar! Hon Älskar att springa fooort igenom den lååånga korridoren :P När vi kom hem var hon helt slut o somna på tre röda!

Nu idag är jag ledig och blev barnvakt från igår tills imorgon åt underbara prinsessan (skriver ej hennes namn).
Hon sköter sig galant! En halvt galen 4 åring är rätt krävande att ta hand om speciellt om man är lite sjuk.
Vaknade av att sessan väckte mig vid 8 och då känner jag att heeeela halsen gör sjukt ont, ber henne att låta mig sova en timme till så att jag orkar leka med henne sen! Och hon tyckte det lät som en bra idé :P

Ne nu ska jag fixa maten! Blir spegetti och köttfärssås! :) Mumma!

Slänger KANSKE inte lite bilder sedan!

Puss&Kram

RSS 2.0