Dagens jag vill ha!




Jag MÅSTE ha en OnePiece-jump in dräkt! MÅSTE!
Vart ska jag få pengarna ifrån är bara den stora frågan :'(

Geisha

Godkväll!
Idag har det inte hänt något speciellt alls. Börjar bli extremt tråkigt att vara dålig :(
Inatt var den värsta natten på länge, vaknade efter två timmar av världens hostattack och kunde sedan inte somna pga att jag nog tog för mycket av min fina hosmedicin. Kändes som om att jag inte kunde röra mig och att jag sov fast jag var vaken. Orkade inte ens lyfta armen, :P Snacka om morfin! :) Men jag somnade gött sen och sov fram till elva tror jag det var.

Gick ut med Terrie, passade på att gå en lite länre sträcka nu när man orkar. Tror hon uppskattade det för hon har hela dagen varit som en liten energiboll! Gått efter mig och viftat på svansen som en bara den.

Efter promenaden så började min dator att krångla och pga min PMS så hade jag inte tålamod alls så jag gick och la mig :P
Vaknade vid sex tiden och insåg att jag ville att klockan skulle ha varit mera så att jag kunde fortsatt sova, men terrie behövde komma ut och så var jag tvyngen att handla lite hundmat då torrfodret är slut :( Men får mera imorgon av syster i skolan så Terrie får klara sig med blötfoder så länge, inte för att hon har ngt emot det men ändå :)

Nu sitter jag och inväntar att nästa avsnitt av Ponnyakuten ska komma ut på SVT-play och sedan efter det blir det BB! :D

Här får ni bilder från min och Terries promenad idag!








fortfarande sjuk

Hejsan hoppsan!
Har inte orkat skriva för har varit riktigt dålig men idag har jag och jonas lyckats ta oss till affären för att handla lite mat!

Annars har vi bara vilat, eller inte jag :P Jag har diskat Jonas kaffebryggare (den såg äcklig ut) och det gjorde jag med hjälp av hans tandborste xD När han skulle borsta tänderna så fanns det ingen tandborste haha!
sen så har jag städat fläkten vid spisen! :) efter detta var jag helt död så det blec mat sen somnade vi och sov i tre timmar :O

var riktigt skönt faktiskt för jag sov bara 5 timmar inatt och det var inte dom bästa timmarna i mitt liv alltså :(

Nu ska jag titta klart på BB som föresten har varit min räddning nu i två dagar då jag köpte 24/7 :P så har redan sett det som är på tv:n men det är sjukt mkt man missar och man får en helt annan bild av alla deltagarna då tex Gurkan fick det att låta som att det var han som fick alla att börja städa när det egentligen var katerina som fick dom till det. Eller dom som städa mest som man kan ge beröm är Gurkan och Katerina! :P Resten smet eller sov!

Föreesten ut med SANNA, RODNEY OCH NICKY!!! Dom ger inget till huset! Nicky är bara jobbig och kan ALLT! då menar jag verkligen ALLT!
Sanna och Rodney bara sover hela tiden, inga roliga typer alls.

Ha det så bra! Nattinatti på er!

usch!

Det är inget roligt att vara sjuk. Man orkar ju ingenting! :(
Måste gå ut med Terrie men kroppen orkar inte riktigt.

Idag ska jag inte göra något! ska bara vila så att jag blir pigg tills på Fredag! För då är det skola och sedan på kvällen ska jag och jonas gå med mamma och håkan på Focus för att dansa bugg! Det är inte helt hundra att det blir av men man får ju hoppas! I så fall bjuder jag på mat innan och så tänkte jag! :)

Ne nu får jag ta mig ut en sväng med fina damen. får se om jag skriver senare..


hästar..

Det där med att jag skrev att jag skulle försöka varje dag sket sig ganska fort.. så nu kommer jag nog bara skriva när jag känner för det!

Idag har jag inte alls mått bra! Är sjuk! :( Har ont i hela kroppen, feber, snorig och hostar :(

Så min kära mor bad mig att åka hem till Jonas då hon inte vill bli sjuk och Jonas blir aldrig sjuk, Jag kan ha halsfluss och allt utan att han ens reagerar! Kanonbra! :)

Vet inte vad jag ska skriva då det inte har hänt något speciellt.
Solen var framme idag och jag har ett extremt sug efter att få sitta på hästryggen! Måste fan fixa detta! Att bara komma ut till ett stall och få rensa tankarna och få slappna av är något jag skulle behöva göra nu!

Nu ska jag invänta BB sen så vill jag soooova!

Söndag!

Idag är det Söndag med en underbar SOL som har lyst upp hela dagen så att man nästan har trott att det är vår påväg :P

Hann inte skriva igår då vi blev barnvakt också. :)
Men nu sitter vi ensamma utan hund och barn :( Saknar min lilla dam och ska vid kl.19.00 få träffa henne! Terrie <3
Kommer sakna Leif massor då jag verkligen tyckte om han! Men jag kommer säker få träffa han igen! :) Den lilla snarkande lilla minigrisen till hund! :)

Just nu sitter jag och pluggar inför provet imorgon! Måste klara det! :) Inte för att det verkar så svårt men jag ska plugga öite extra och se om det kan ge bättre resultat! Jag hatar nämnligen att skolor har prov! Jag lär mig inget genom det. Pluggar in det som skall och sen raderas det! :(
Bättre med inlämningar och disskutioner för då sitter det där hela tiden!

Aja, det vi har prov i är Rehabilitering och Habiliterings begrepp! :) Intressant tycker jag så jag lär mig inte bara vad dom betyder utan har bestämt mig för att ta med lite mera information och hoppas att det höjer betyget :P

Nu ska jag sätta mig igen med att få in allt! :) Hörs kanske senare! :)


En bild från Våren 2010!

fy och skäms!

Usch på mig att jag inte bloggar! Känner att det blir som en lättnad när man har fått skriva av sig lite.
Hoppas att jag kan ta och skriva en gång per dag iallafall! :)

Denna helgen är jag och Jonas hundvakt åt hans brors Engelsk Bulldog! :) Leif!
Helt underbar hund! Snarkar och låter hela tiden! Jonas kunde inte sova med dörren öppen ut i hallen då han bädda,bädda och bädda. Och sedan när han la sig så kom snarkningarna :P
Men jag har inte märkt ngt men jag är inte så kinkig heller för den delen :)
På dagens schema står det dusch på för lilla Leif! Och så kommer lilla damen också hit som vi ska vara barnvakt till! :)

Det bästa med denna dagen är att solen lyser! :D Man blir så lycklig då! :)

Ne nu ska jag nog diska och vänta på min och Leifs tur i duschen :)

Jag tror iallafall att jag tänker behålla denna skönhet! Är helt förälskad! :) Leif din husse kan glömma att få tillbaka dig! :)

RSS 2.0