Piss!

Inte skrivit på ett tag då jag inte har haft orken!
Men har iallafall börjat med dom nya kurserna i skolan nu! Spännande men det kommer bli sjukt tufft!

På Lördag ska fira min födelsedag! :D Fyller ju på Måndag men då kan man ju inte besöka krogen! :)

Orkar inte skriva mera! :P

Btw, kommer inte bilder om ngn dag på Terrie när hon har fått årets första bad! :P

Irriterande!

idag vakna jag vill elva, åt lite frukost och gav mig ut på en morgon promenad med Terrie, Hon skötte sig gallant, när jag varit ute en stund kom jag på att jag kunde gå förbi Slöjddetaljer och hämta den där katalogen som det ska beställas nya saker i till mitt nya projekt!

Jag brukar inte vilja ha med Terrie när jag ska gå in i någon affär eller så då hon blir väldigt vaktig av sig och tänker skälla tills hon skulle dö! XD Men jag hade ju gooodis med mig i fickan och det visste hon självklart om! Så jag band henne utanför och slängde ut godiset på backen. Och inte ett skall hörde jag! :D Så stolt!

Men iallafall det som var irriterande var att när jag kom hem så började jag titta i denna efterlängtade katalogen och hittar en del saker jag vill ha! Men först och främst ska jag beställa den där DVD:n om läder (det är det som är mitt projekt, mera säger jag inte nu! ). Men när jag väl har fattat hur deras hemsida funkar så kan jag inte beställa för det är under 300kr!!!!! Hur fan tänker ett företag då eller???? Dom anar inte hur mycket kunder dom förlorar!
Visst att det är ganska dyrt där men det är bra grejer men det är inte alltid man behöver ha det där dyraste!
Men som tur är bor ju killen här i Skara så det är ju bara att vandra dit imorgon om dom har öppet! Men hur skulle annat folk göra?`Skulle dom handla för 300kr bara för att få hem den där ena saken dom skulle ha!? Blir så arg!!!!

Nu till något annat! Jag vet nu varför jag har ont i magen hela tiden, UNDERMEDVETEN stress! Ja, jag vet hur kan det var undermedveten stress om jag vet om det? XD
Jo, för jag känner mig stressad och har kännt så ett bra tag och jag vet inte vad det är som har gjort det!
Nu ska jag iallafall tillåta mig bara sitta idag och göra det jag vill!
Och det blir att jag ska kika runt i denna dumma katalog!




Wiiihiii!!!

På Måndag ska jag kolla på lägenhet!! :D Tråkigt att det verkade vara många som ska kolla på den bara :( Men kan jag inte ha liiiite tur?!

Torsdag!

Vaknade av att solen sken in i sovrummet! Hur underbart är inte det? gick upp efter att ha dragit mig i sängen en liten stund. Åt gröt till frukost och sedan vandrade jag ut med Terrie. Solen var inte speciellt varm men man får iallafall lite glädje när man ser den!

Hoppas mina pengar kommer snart! För då ska det börjas träna. Tror det antingen blir gymmet på Volvo eller så blir det Badhuset! Får se vad jag väljer. Kanske bägge delar så att man kan variera!

Nu kommer det ett schema som säger hur jag ska motionera! eller hur jag vill :P

Måndag: Simma eller gymma
Tisdag: ut och gå!
Onsdag: Simma eller gymma
Torsdag: Simma eller Gymma
Fredag: ut och gå!
Lördag: ut och gå!
Lördag: ut och gå!

Varför jag vill ut och gå så mycket är egentligen för Terries skull! Och dom dagarna jag har tid till att gå med henne är just på helgerna då det inte är skola och sådant!
Sedan när jag har börjat komma igång ordentligt kan jag ju alltid lägga till att jag ska springa istället för att gå! :D

Så idag är det Torsdag, känner egentligen för att gymma, men har inga pengar så får blir en till långpromenad med Terrie senare! Bara sätta i hörlurarna och börja gå!


Dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek.. det är när man känner att hjärtat hoppar ett extra slag.

Man kan känna kärlek till ett djur eller en männsika eller nånting annat!

Usch detta var inget roligt att skriva om!
Har skrivit allt för många skolarbeten om kärlek genom åren! Så jag skiter helt enkelt i denna!

....

jag kommer inte blogga på ett tag.. Har inte orken. Men jag kommer tillbaka!

Utvilad! :)

Vad underbart det är att vakna och känna att man har sovit tillräckligt, inte sovit för lite och inte för mycket! Känner att kroppen är full av energi!

Idag får jag se vad dagen erbjuder, vet iallafall att vi har bjudit hem underbara Sarah för att dricka lite vin och spela spel! Kommer bli mysigt!

Nu ska jag ut med hunde, duscha sen ska jag gå och handla lite tills ikväll! Tur att man har en mamma som man får låna pengar till när mina är slut så att vi kan göra något roligt ändå! :)

Vi ses senare :)



En bild på mig och Terrie när vi sover i min förra lägenhet som jag bodde i med Simon (killkompis)

I Skara!

Sitter nu hemma i Skara hos älsklingen! Har varit ifrån han sen i Måndags så det var underbart att få komma hem och pussa och krama på honom igen!

Vi har inte gjort så mycket, ätit lite mat och bara tagit det lugnt!

Jag har sen igår tänkt mycket på mina minnen jag har med min kära vännina och hennes son!
Jag och syster besökte henne igår då hon bor på Östermalm nära mamma och jenny. Hade riktigt mysigt med en massa prat om hur skoj vi hade det sommaren 2008, Det året var det bästa när det gäller mina vänner och Smilla (hästen jag hade)

För er som undrar hade jag ett varmblodssto. Fick sälja henne vintern 2008 för vi kom inte längre och hon började testa mig mer och mer. Nu bor hon i Uddevalla hos underbar Emelie och Mimmi! :) Hon verkar trivar jättebra och Emelie och Smilla har varit ute på två clearrounder (om jag minns rätt) :D Så stolt över dom!

Tänkte sätta in lite bilder på Smilla! Lite före (när jag ägde henne) och efterbilder på henne!
Hon är verkligen jätte fin nu! Dock tar jag sommarbilder då det visar verkligen hur fin en så kallad värdelös travare kan vara!

När jag hade henne!




En bild när jag hoppar henne!







Hos Emelie! 



En bild när Emelie hoppar henne!




En bild på Smilla när jag tycker att hon har ett jätte fint hull! :) Hon ser så grov ut jämfört med vad hon brukar göra! Hon brukar se så smal och smäcker ut! Och eftersom jag har en förkärlek till grövre modeller älskar jag denna bilden!




Här kommer en bild på henne dagen innan hon skulle flytta till mig och lämna travlivet bakom sig och bli inriden!






En bild på oss, detta är bland dom första gångerna jag sitter på henne! Hon var verkligen rädd, men accepterade snabbt att ha någon där upp på ryggen! :)
Och ser man på bilderna från då och nu så ser man vad ögat kan spela sig ett spratt! Det finns en stjärna bakom alla travare!



Blev lite bilder... hoppas det inte gör något! :)


Negativ morgon! kvällen med?

Hejsan hoppsan!

Idag började det med att jag vakna och hade pisshumör! Kände inte alls för att ha det där dumma provet i Psykologin!
Men jag och syrran lyckades ta oss upp till skolan, på bussen så ringer hennes vaktmästare och hon ger mig telefonen.. :S Jag hörde bara lilla Terrie skälla som en idiot. Så antagligen när han skulle gå in i lägenheten och laga det där skåpet som är trasigt så måste han ha ringt på dörren! Och hon hatar ringklockan, det är som om ett monster kommer fram. Sen när han öppnar dörren så är det ju mörkt och så står det en stor kille med väskor, tro fan att Terrie blev rädd.
Aja, fick ringa mamma så hon och hennes jobbarkompis åkte hem fort för att hämta henne för vaktmästaren sa att hon väckte hela huset :S Men om han hade stängt ytterdörren så hade det inte ekat i hela huset :@
Efter att ha fixat så att mamma kunde hämta Terrie hem till sig så fick vi skynda oss upp till skolan och då kommer vi på att jag har inte med mitt ID-kort som man ska ha!!! Att jag höll på att bryta ihop!
Men det löste sig det med, en av våra lärare höll i provtiden denna gången! TUR!
När mamma kom in i lägenheten var inte Terrie normal, hon som brukar bli glad kröp ihop och la sig på rygg! Fy fan vad det vände i magen på mig när jag hörde det! Skyndade mig hem för att hämta Terrie hos mamma och nu sitter vi hemma hos Jenny igen! Ska ta mig hem till mor!

Skriver igen senare! :)


TACK TACK BM och MAMMA för hjälpen! Guld värt! <3

HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!

Efter att parets bebis var född gick den panikslagna pappan in för att träffa förlossningsläkaren.
"Doktorn," sade pappa "Jag vet inte hur jag ska säga detta, men jag är ganska upprörd över att min dotter är rödhårig. Hon kan omöjligt vara min dotter!!"

"Nonsens," svarade läkaren. Även om både du och din fru har kolsvart hår, så kan en av era föräldrar bidragit med rödhåriga gener."

"Nej, det är inte möjligt," insisterade mannen. "Det är omöjligt, även våra föräldrar var svarthåriga och har varit det i generationer.."

"Okej," svarade läkaren, "Säg mig, hur ofta älskar du och din fru?"

Mannen rodnade lite, tänkte och svarade. "Jag har arbetat väldigt mycket det sista året, vi har bara älskat en eller två gånger ungefär var andra eller tredje månad."

"Aha, där har vi lösningen," svarade läkaren.

"Det är rost!!"



mums!

såg här såg det ut vid bordet :)




och såhär sitter vi när vi när vi håller på med våra datorer :P



Här har ni syster Jenny å Terrie :)



/Sanna

Dag 4 - Det här åt jag idag!

Jag äter typ aldrig frukost, så till lunch idag åt jag korv med bröd (2st) ett ägg å två smörgåsar (usch vad onyttigt)
Nu ska jag sätta mig ner med Jenny å mamma och äta TACOS :D

Kommer lite bilder senare som visar hur mysigt vi har det vid bordet! :D

Hur gör man??

Jag får panik!! Vill ha ett fotoredigeringsprogram som är på Svenska och som inte kostar pengar! Vill ha en header till bloggen men jag är kass, speciellt utan något program!
Vet ni några bra program som inte är för svårt. :P

Vill göra en massa nytt här!


Btw Terrie har ingen leksak här hos Jenny så hon fick nöja sig med min ena socka! Och tro det eller ej men hon acceptera det :P


Godmorgon!

Idag är man egentligen ledig men är ändå vaken. Snart ska jag och syster till kss. Tänker inte skriva varför då jag tycker det är min ensak! :)

Sen ska man komma hem och då SKA jag sova, pissdag! Piss start på morgonen!

Sen ska man plugga till det där j*vla provet som jag har lust att skita i!

Aja, har ingen mera lust att skriva mera... Ha det!

HAHAHA!

Kom på när jag och Jenny var ute på en promenad att när vi sov förut när vi kom gem från skolan så ringde det i våra telefoner. Jenny skriker då till på mig för att min mobil har en HEMSK signal! Jag hoppar till som en idoit och säger att fan jag orkar inte gå till skolan, vi skiter i det! Jenny svarar mig med att vi har redan varit i skolan idag XD hahaha!


Nu har vi fixat tvätt, mat och plugg.
Dock blev tvätten inlåst i tvättstugan så Jenny får gå ner och hämta den imorgon! :P

Saknar min katt! :(


Trött...

Idag hade kunnat vare en roligare dag! Önskade att jag var helt ledig imorgon, men då ska man till läkaren. Så ingen sovmorgon här inte! På fredag är det som sagt prov! Sen är det lugn vecka därpå i skolan! Skönt! Då går vi vara måndag och tisdag!

Idag har vi haft en lektion (etik) fick två uppgifter som jag och syster skulle göra. Dom är klara nu! :)
Nu ska jag ner till tvätten och sen vila eftersom att jag har tryckt i mig pommes (friterade i vanlig kastrull) och korv och på det jorgubbspaj!

Sen MÅSTE jag plugga mera! :(


Bara för att jag är så trött på allt får det bli en liten bild på underbara vovven min <3


/Sanna

Dag 3 - Mina föräldrar

Tänker bara berätta om min underbara mamma! Hon är 50 år jobbar på vovlo och vi bor i Skövde i lägenhet.
Hon är en mamma som Alltid ställer upp! Om man behöver prata eller behöver hjälp finns hon alltid där!

Ingen aning om vad man ska skriva mera! Hon är helt enkelt bara bäst!

Miley Cyrus - When I look at you

Kan inte annat än bara älska denna låten! Den är underbar!

Everybody needs inspiration,
Everbody needs a song.
A beautiful melody,
When the night's so long.
Cause there is no guarantee,
That this life is easy.

Yeah when my world is falling apart.
When there's no light to break up the dark,
That's when I, I, I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore.
That's when I, I, I look at you.

When I look at you,
I see forgiveness,
I see the truth.
You love me for who I am,
Like the stars hold the moon,
Right there where they belong.
and I know im not alone.

Yeah when my world is falling apart,
When there's no light to break up the dark,
That's when I, I, I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore,
That's when I, I, I look at you.

You, appear just like a dream to me.
Just like kaleidoscope colors,
That cover me,
All I need,
Every breath that I breathe,
Don't you know you're beautiful!

Yeah

When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore,
That's when I, I, I look at you.
I look at you, Yeah, Woah.

You, appear just like a dream to me.



Suck!!!!

usch!!! Hatar verkligen att plugga! Måste man ha prov? Jag tycker bara det är idiotiskt, bättre att dom testar en mera muntligt under lektionerna och sånt. Prov och läxor är bara jobbiga och jag lär mig mindre. För in kommer det efter ett bra tag men stannar bara där under provet sen är det väck!

Denna vecka ser ut så här för min del (jag läser till undersköterska).

* Måndag: -
*Tisdag: Prov (arbetsmiljö&säkerhet)
*Onsdag:Skriftlig inlämning (psykologi), inlämning (Etik)
*Torsdag: -
*Fredag: Prov (psykologi), inlämning (Arbetsmiljö&säkerhet)

Imorgon som sagt är det två inlämingar som ska vara inne, Etiken är redan inlämnad, ska sitta med Psykologin nu egentligen. Sen ska jag även plugga inför provet! :S Hur fan ska detta gå?

Suck, önskar att jag var en som kunde få in saker på en dag men det funkar inte på mig, och jag fattar allt i sista stund och då är det försent :(

Aja, får kämpa!
Nu drar jag, Måste börja plugga!

Min första Kärlek!

Oj, min första kärlek.. när var det.. hmm. det var nog när jag bodde i Igelstorp fortfarande.
Daniel hette han, minns att jag la ner ett hjärta som jag hade klippt till alldeles själv. Vad jag minns så förståd han aldrig att det var jag! :P

Sen har jag varit kär tusentals gånger! haha, men vem är inte det?

Fast det finns ju olika sorters kärlek.. :P om vi ska börja bli lite ljupa i detta ämnet. Man kan ju faktiskt känna kärlek till ett djur, en familjmedlem, eller varför inte en tröja? :P

Alla skriver som sagt underdenna dagen om just den första kärleken till en människa!

Men min ALLRA första kärlek var nog till en svart Sten som jag och min kompis döpte till Pelle. Pelle hette han för jag hade en katt som hette Pelle som jag verkligen tyckte om. (dock minns jag inget om han idag. men jag minns att denna stenen var mitt allt) Denna stenen följde med mig i många år, jag bygde snödockhus till den, han hade en liten säng på mitt rum. :) Haha!

Aja, nog om detta! Bye!



30 Dagar!

Hejsan... igen.... :)

Snodde denna från http://myhumblepointofview.blogg.se/ :) Tänkte också försöka ha bloggen levande i 30 dagar iallafall :)

30 dagar!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
/Sanna

Andra inlägget! :)

Sitter nu ensam för lilla syster har åkt hem till Skövde, Storasyster var även här och hämta lilla Neo. Jonas är och kollar på fotbollscup.
Jag har varit barnvakt över natten då min syster och hennes sambo var på bio igår! :)
Så mysigt att ha en liten brevid en när man ska sova :)
Och nu när man är ensam så dröjer det inte många timmar förens nästa unge kommer :P
Man kanske ska starta dagmammaverksamhet? :)

Skulle behöva plugga, men fick en sådan mesnvärk och tröttheten kom snabbare än jag ana, så det får bli en stund här vid datorn till innan jag orkar ta tag i min dag :)

Satt och kolla på en massa bilder från förr, och hitta en på mig och lillasyster som jag bara vill visa!
SHIIIIT vad blond jag var och smal xD


/Sanna


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan!

Dag 01 – Om mig

Idag bestämde jag mig för att radera min förra blogg och börja blogga här då jag känner för att göra något nytt. Ska försöka blogga lite oftare än jag gjorde i den förra!

Tänte presentera mig själv lite.
Jag heter Susanna kallas mestadelens för Sanna och är 21 år. Bor hos min kära mor i Skövde men är så mycket jag kan hos min underbara pojkvän Jonas i Skara.
Jag har nog Sveriges underbaraste hund, hon heter Terrie och hon är en Jack russell på 7 år i år.
Sen har jag även en katt på 2 år som bor hos min pojkvän, han heter Bollen och är en långhårig bondkatt!

Jag studerar på Vuxenutbildningen i Skövde och när jag är klar där är jag redo för att jobba som undersköterska!

Här på bloggen kommer jag skriva om allt! men det mesta kommer nog handla om hur mina dagar ser ut. Kanske inte det roligaste men jag känner för att få skriva av mig lite :)

Hästar är ett stort intrese jag har, har ägt ett varmblodig travare (såld 2009). Har haft foderponny när jag var yngre, ridit på ridskola, har jobbat i travstall tre år från och till, jobbar lite ibland på Axevalla travbana som funktionär. Rider så fort jag kan, tyvärr har inte inte blivit på ett bra tag nu :(

Jag älskar barn, är ofta barnvakt åt min systerson Neo, min brors fosterbarn, men även åt Jonas syskonbarn och kompisars barn! :)

Om ni har några ideér om vad man kan skriva om som kan liva upp bloggen lite så säg gärna till! :)

 

/Sanna


RSS 2.0